✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Mondkapjes

Filter

Mondkapjes & Mondmaskers

Mondkapjes en mondmaskers worden momenteel gedragen i.v.m. Covid-19 oftewel het Coronavirus. Met een mondkapje ben je beter beschermd tegen het virus en kun je het minder makkelijk verspreiden. Mondkapjes zijn vanaf december 2020 verplicht in publieke ruimtes. Ook op de werkvloer dienen werknemers veilig hun werk te kunnen doen en de kans op verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.

Medische mondkapjes

Medische mondkapjes zijn speciaal gemaakt voor de medische wereld. Deze mondkapjes voldoen aan de strenge EN14683 richtlijnen. Daarmee ben je gegarandeerd van een betere filtratie. De medische mondmaskers zijn bedoeld voor mensen in ziekenhuizen maar ook voor in de zorg en andere contactberoepen.

Medische mondkapjes type II

Onze medische mondkapjes zijn van het type II wat inhoud dat deze een minimale BFE (Bacterial Filtration Efficiency) hebben van 98%. Dit is dus beter dan een Type I waarbij 95% voldoende is. Dit chirurgisch mondneusmasker wordt in Europa geproduceerd, is van een zeer goede kwaliteit en daarmee ook Oeko-tex gecertificeerd.

Medische mondkapjes hebben de voorkeur boven niet medische mondkapjes maar doordat de verkrijgbaarheid soms slecht is wordt er soms van afgeweken. Let goed op bij het aankopen van een mondmasker met medische certificering dat deze ook daadwerkelijk gecertificeerd zijn. Er zijn volop type 2 medische mondmaskers in omloop zonder EN14683 certificaat.

Medische mondkapjes 3 laags

Wij hebben medische mondkapjes 3 laags. Dat houdt in dat het gedeelte over de mond en neus gemaakt zijn uit 3 lagen met ieder zijn sterkte. De buitenste en binnenlaag gemaakt uit een non woven en tussenin een een meltblown filter. Deze 3 laags mondmaskers zijn gemaakt van 100% polypropyleen en daarmee zacht maar toch sterk van aard. Onze medische mondmaskers zijn volop en voldoende leverbaar. Er worden wekelijks tussen de 500.000 en 1 miljoen stuks geproduceerd en aangevuld aan de huidige voorraad. Wij leveren niet alleen medische mondkapjes in NL maar ook in BE.

Chirurgische mondkapjes

Wij hebben chirurgische mondkapjes type II (niet steriel). Deze zijn EN14683 gecertificeerd en geschikt voor eenmalig gebruik. Chirurgische mondmaskers kunnen worden gebruikt voor over de mond en neus. In een witte uitstraling is het mondmasker zeer neutraal qua uiterlijk. Ze zijn zeer makkelijk in gebruik en sluiten goed aan op het gezicht. Met een zacht elastisch koord zitten ze fijn om je oren.

Niet-medische mondkapjes

Niet medische mondkapjes zien er hetzelfde uit als de medische mondmaskers. Echter zijn deze gemaakt van een iets ander materiaal waardoor de filtratie een stuk minder is. Desalniettemin zijn deze mondkapjes beter bestand tegen een virus dan zonder. Niet medische mondmaskers zijn dan ook een stuk goedkoper. Het scheelt ongeveer de helft. Als je dagelijks veel mondkapjes gebruikt en niet in een medische sector zit, is het wellicht handig om voor dit type goedkope mondkapjes te gaan. De lage prijs heeft vooral te maken dat deze niet gecertificeerd hoeven te worden volgens de EN14683 richtlijnen. Daardoor kunnen wij deze goedkope mondkapjes dan ook tegen een mooie prijs aanbieden.

Goedkope mondkapjes

Goedkope mondkapjes koop je bij ons. Wij hebben medische en niet medische mondkapjes tegen een zeer scherpe prijs. Ze worden gemaakt in Europa waardoor ze wel iets duurder zijn dan de Chinese mondmaskers maar dan ben je ook wel gegarandeerd van een goede kwaliteit en bij de medische types van een echt gecertificeerd masker. Wanneer je groter inkoopt, wordt de prijs automatisch lager. Je krijgt dan flinke kortingen op de aantallen die je bestelt. Onze goedkope mondkapjes zijn allemaal CE gecertificeerd, bestaan uit 3 lagen en zitten zeer comfortabel. Ze zijn voor eenmalig gebruik en kunt ze na gebruik bij het afval doen.

Mondkapjes kopen

Mondkapjes kopen doe je bij ons online of in de shop. Bij ons kun je medische mondkapjes bestellen in kleine en grote aantallen. Wij hebben 50 mondkapjes per verpakking of de mogelijkheid per omdoos van 1000 stuks. Tevens kunnen wij pallets van 28.000 stuks leveren. Vraag hiervoor een offerte aan. Bij ons kun je enkel mondkapjes 3 laags kopen. Deze zijn van een superieure kwaliteit zonder huidirritaties. Wil jij liever mondkapjes online bestellen dan kan dit in onze webshop. Op werkdagen voor 16:00 besteld = vandaag verzonden. Uiteraard kun je ook in onze winkel mondmaskers kopen.

Mondkapjes groothandel

Zoek jij een groothandel om mondkapjes in te kopen dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Je krijgt een extra korting afhankelijk van de afname. Wij zijn een groothandel die tevens medische maar ook niet medische mondkapjes verkoopt. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: