• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Keuzehulp

   Kies een subcategorie >

   Strövels

   Alle Strövels klompen in het assortiment van ARBO Safety Shoes bestel je makkelijk, veilig en snel op arboss.nl. Strövels klompen zijn één van de meest populaire klompen in Nederland. Duurzaamheid en draagcomfort zijn de belangrijkste kenmerken van Strövels klompen.   Strövels Zweedse klompen Van origine komt het woord "Strövel" van he Toon meer

   Merken

   Maat

   Normering

   Leest

   Model

   Kleur

   Sluiting

   Prijs

   -
   1 Product
   304 Zwart

   Strövels 304 Zwart

   Strovels leren dames- en heren klompen.

   Deliverytime

   Niet op voorraad
   €52,03 excl. btw

   Alle Strövels klompen in het assortiment van ARBO Safety Shoes bestel je makkelijk, veilig en snel op arboss.nl. Strövels klompen zijn één van de meest populaire klompen in Nederland. Duurzaamheid en draagcomfort zijn de belangrijkste kenmerken van Strövels klompen.

   Strovels zweedse klompen

    

   Strövels Zweedse klompen

   Van origine komt het woord "Strövel" van het Zweedse Strövelstorp. Een klein dorpje in het zuidwesten van Zweden. Hier zijn de Zweedse instapklompen ontstaan: de Strövel. Een stevige, comfortabele en makkelijke instap-werkklomp voor werkzaamheden op het land en boerenbedrijf.

   Dit ontwerp klompen werd spoedig populair in vele delen van Europa en de de naam "Zweedse klomp" werd snel een definitie. Comfortabele lederen klompen met een houten zool voorzien van PU antislipzool.

    

   Stövels klompen, "Kracht van gemak"

   Strövels is als merknaam van Nederlandse komaf en onderscheid zich met de slogan: "Kracht van gemak".