Over ons

In 1994 zijn wij gestart als importeur voor het merk HKS Sicherheits­schuhe. In de wereld van veiligheids­schoeisel met zware, lompe schoenen trachten wij het lichte en comfortabele merk HKS in de markt te zetten.

De Pasbus

In de periode 1994 t/m 1996 werd duidelijk dat er enorm behoefte was aan een ander soort schoeisel. Vanuit de kofferbak verkoop was het altijd even passen om te kijken of het wat is. Dit pasgevoel hebben wij omgezet naar een unieke Pas- & Meetservice op uw locatie. Als grondlegger van de Pasbus bezochten wij bedrijven met mede­werkers door daar de schoendragers direct aan te meten. dit bleek een gemis in de markt en de behoefte aan deze unieke service werd dan ook snel groter. De handel en vraag naar specifiek werk­schoenen ‘op de zaak’ aangemeten krijgen, groeide flink en al snel werd duidelijk de focus en specialisme geheel op bedrijfs- en werkschoenen moest liggen.

Werkschoenenspecialist

In 2000 is ARBO Safety Shoes opgericht, een importeur, groothandel en winkel volledig gericht op veiligheids­schoenen, werk­schoenen, laarzen en klompen, waarbij de klant en service centraal staat. Onder het motto: “Je kunt maar in 1 ding écht goed zijn”, verzorgen wij  enkel bedrijfs- en werkschoenen.

Daarom kunnen wij met trots zeggen dat wij de werkschoenenspecialist van Nederland zijn!

Missie en visie

Wij zorgen ervoor dat de dragers van onze werk­schoenen veilig, comfortabel en zorgeloos kunnen lopen. Dit is onze missie en visie en daar staat ARBO Safety Shoes voor. Wij weten door ervaring een goede werkvloer risico­inventarisatie te maken zodat onze schoen­adviseurs u het beste kunnen adviseren over de benodigde veiligheids­schoenen.

Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedereen op de markt bedienen, van winkelier tot eind­gebruiker. Natuurlijk met de hoogst mogelijke kwaliteit voor een betaal­bare prijs. Zo behouden wij een concurrerende positie in de markt en houden wij trends, nieuwe technologie en keur­merken nauwlettend in de gaten om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Omdat service en klantvriendelijkheid altijd hoog in het vaandel staan bij ons, zult u zich geen zorgen meer hoeven maken over het faciliteren van bedrijfs­schoenen voor u en uw personeel of het assortiment schoenen dat u aanbiedt. Eenmaal met ons contact gehad, weet u precies wat wij extra doen om u maximaal te ontzorgen.