• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Pasbus

   De Pasbus komt naar u toe!

   Onze Pasbus is mobiel en komt naar ú toe! De schoen­specialist op de pasbus meet u en uw collega’s de juiste en meest comfortabele bedrijfs- en werkschoenen aan, afgestemd op de pasvorm van de voet en specifieke werkplek. Wij voorzien met deze Pas- & Meetservice al meer dan 20 jaar de werkende mens. Door de unieke combinatie van service, mobiliteit en ervaring kunnen wij onszelf dé specialist noemen op het gebied van werkschoenen en bedrijfsschoeisel.

    

   werkschoenen pasbus

    

   De Pasbus afgestemd op uw bedrijf

   Met zo’n 400 paar verschillende werkschoenen in onze Pasbus in diverse pasvormen, leesten, uitvoeringen en specificaties, kunnen wij voor iedere medewerker de juiste schoenen aanmeten, afgestemd op de werkplek. Bij specifieke eisen en wensen zijn wij in staat het assortiment in de Pasbus te wisselen zodat wij nagenoeg altijd de juiste schoenen bij hebben. De deskundige schoenspecialist op onze Pasbus kan op deze manier snel en efficiënt alle collega’s persoonlijk helpen aan de werkschoenen die het beste bij hem of haar passen, afgestemd op de eisen.

   Registratie pasgegevens en privacy

   Wij dragen grote zorg voor voeten, werkschoenen én privacy van u en uw collega’s. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te ontzorgen, registreren wij uitsluitend essentiële gegevens van de dragers van werkschoenen voor intern gebruik. Hiermee kunnen wij snel en eenvoudig een persoonlijke herhaal­bestelling voor u of uw personeel uitvoeren. Vanzelfsprekend gaan wij strikt vertrouwelijk met deze gegevens om en worden nooit zonder overleg met de drager extern gecommuniceerd. In geval van een herhaalbestelling kunnen wij direct een nieuw paar toesturen zonder dat de werknemers van de werkvloer af moeten om opnieuw te passen. Zo kunnen al uw collega’s zich blijven focussen op hun eigen werkzaamheden!

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »