Werkschoenen sneakers

Filter

Werkschoenen sneakers

Werkschoenen sneakers zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Met de uitstraling van een sneaker en de veiligheid van een werkschoen sta jij er stoer en veilig bij. Door de modernste technieken toe te passen worden sneaker werkschoenen gefabriceerd met een mooi gelijnde veiligheidsneus waardoor de schoenen niet meer lomp ogen. Daarnaast zijn er ook veel opvallende patronen en materialen waardoor je deze werksneakers goed kunt combineren met werkkleding. Natuurlijk zijn er ook neutrale kleuren die wat minder opvallen. Veiligheidsschoenen sneakers hebben meestal een plattere zool en zijn daarmee niet altijd voor alle werkzaamheden geschikt. Let dus goed op voordat je veiligheidssneakers koopt.

Werkschoenen heren sneakers

Werkschoenen heren sneakers zijn er speciaal voor de mannen. Deze zijn meestal verkrijgbaar in de maten 39 t/m 47 of zelfs 48. Met een herenleest ben je gewaarborgd van een goede pasvorm. Er zijn zowel brede werkschoenen sneakers als smallere. Vaak heeft een smallere een stalen neus en een bredere een kunststof neus. Veiligheidsschoenen heren sneakers zijn er in diverse modellen en kleuren. Wij hebben meerdere merken en modellen in ons assortiment.

Werkschoenen S3 sneakers

Werkschoenen S3 sneakers zijn schoenen uit de hoogste classificatie. Deze hebben een veiligheidsneus en zoolplaatbescherming maar zien er toch echt uit als een sneaker. Er zijn zelfs modellen met een overneus die er toch nog steeds heel sportief uitzien. Werkschoenen S3 sneakers zijn tevens waterafstotend en hebben een grover loopprofiel wat ervoor zorgt dat je minder snel uitglijd. Doordat werkschoenen s3 sneakers de hoogste classificatie hebben zijn ze niet automatisch geschikt voor in de bouw. Vaak zijn de materialen toch echt wat lichter en wordt het bij zware omstandigheden sneller beschadigd. Sneaker werkschoenen s3 zijn voornamelijk bedoeld voor binnenwerkzaamheden maar waar het toch vochtig of nat kan zijn.

Werkschoenen sneakers kopen

Werkschoenen sneakers kopen doe je ARBO Safety Shoes. Wij zijn een officiële dealer van vele merken en hebben een winkel waar jij jouw schoenen kunt passen en kopen. Klik hier voor onze openingstijden of maak een afspraak. Je kunt bij ons natuurlijk ook 24/7 jouw veiligheidsschoenen sneakers bestellen op onze online shop en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt.

You've just added this product to the cart: