✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Werkschoenen S1p

Filter

Werkschoenen S1p

S1p werkschoenen worden vandaag de dag steeds meer verkocht. Dit komt doordat het de positieve eigenschappen heeft van een combinatie van een S1 en een S3 werkschoen. S1p werkschoenen zijn vaan licht van gewicht maar bieden door de zoolplaatbescherming een extra bescherming die bij S1 of S2 niet van toepassing is. S1p veiligheidsschoenen zien je vaak in een omgeving waar binnen in droge omstandigheden gewerkt wordt. Vaak is hier sprake van risico op scherpe voorwerpen op de vloer. Denk hierbij aan magazijnen waar met pallets gewerkt wordt. Deze bevatten scherpe spijkers die nog weleens los willen komen. De anti-penetratie tussenzolen worden van hele lichte materialen gemaakt zodat het geen belemmering vormt als je de bescherming even niet nodig hebt. Hierdoor kiezen fabrikanten vaak om toch deze extra bescherming te plaatsen vanwege het productiegemak.

Werkschoenen S1p
Geschikt voor natte werkomstandighedenNee
Beschermd tegen vallende voorwerpenJa
Beschermd tegen penetratie vanuit de zoolJa
Beschermd tegen scherpe voorwerpenNee
Geschikt voor zwaardere algemene werkomstandighedenNee

Dames of heren S1p werkschoenen

Er zijn S1p werkschoenen voor dames en S1p werkschoenen voor heren beschikbaar. S1p veiligheidsschoenen worden vaak door dames gebruikt in de logistieke sector zoals magazijnen en transportwerkzaamheden. Ook heren maken vaak gebruik van S1p werkschoenen in dezelfde werkomgevingen.

Werkschoenen S1p kopen?

Werkschoenen S1p kopen doe je gemakkelijk en snel op onze website. Ons assortiment S1p veiligheidsschoenen zijn allemaal gecertificeerd volgens de EN20345. Daardoor ben je gegarandeerd dat je werkschoenen aanschaft die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Wij hebben lichtgewicht S1p veiligheidsschoenen beschikbaar vanaf maat 36 tot en met 48 in hoge en lage uitvoeringen. Je kunt bij ons 24/7 online jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Wil je liever werkschoenen passen? Dat kan in onze fysieke werkschoenenwinkel in Wijchen.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: