Werkschoenen dames

Werkschoenen dames

Werkschoenen voor dames zijn anders dan voor heren. Deze worden namelijk geproduceerd met een damesleest. Dames werkschoenen hebben namelijk een andere pasvorm. Over het algemeen kunnen we zeggen dat werkschoenen voor dames smaller zijn in verhouding tot die van heren. Daarnaast is de bal omvang vaak kleiner en zien we dat vrouwen een lagere wreef hebben. Ook zien we dat de voeten vaak kleiner zijn (meestal maat 36 t/m 42) en daarmee zien we dan ook dat de werkschoenen voor dames lichter van gewicht zijn. Kortom de anatomie van de vrouwenvoet is anders dan die van de heren en dat vraagt om een aanpassing voor dames veiligheidsschoenen.

Welke dames veiligheidsschoenen?

Welke veiligheidsschoenen geschikt zijn voor jouw hangt af van je werkzaamheden. Er zijn diverse mogelijkheden maar we kijken vaak eerst naar de veiligheidsklasse van de werkschoenen. Dames werkschoenen S3 zijn veruit de meest verkochte veiligheidsschoenen. Deze schoenen zijn voorzien van een veiligheidsneus, anti-penetratie tussenzool en zijn waterafstotend. Werk je binnen in een droge omgeving maar is er wel risico van scherpe voorwerpen, dan adviseren wij minimaal een S1p dames werkschoen om ervoor te zorgen dat je beschermd bent tegen scherpe voorwerpen zoals spijkers, nieten, schroeven of andere scherpe voorwerpen die door de zool heen kunnen dringen.

Werkschoenen dames kopen?

Werkschoenen dames koop je eenvoudig bij ons. Onze collectie dames werkschoenen bestaat uit diverse modellen, kleuren en veiligheidsklassen. Ook hebben wij lichtgewicht dames werkschoenen met stalen neus die ervoor zorgen dat je veilig maar toch comfortabel kunt lopen. Je vindt bij ons hoge dames werkschoenen maar ook lage werkschoenen voor dames. Werk jij nu in een omgeving waar witte dames werkschoenen verplicht zijn, dan hebben wij deze zelfs ook in onze uitgebreide collectie veiligheidsschoenen voor dames.

Dames werkschoenen assortiment

Wij hebben de volgende merken in onze collectie:

You've just added this product to the cart: