Services

Werkschoenen­winkel

Werkschoenenwinkel is ons werkschoenen servicepunt in Wijchen met o.a. het Pas- & Meetcenter, Werkschoenen Outlet en gecertificeerde steunzolen. Hier kunnen wij zowel zakelijke als particuliere klanten ontvangen en voorzien van de juiste werkschoenen. In de werkschoenenwinkel kunt u fysiek werkschoenen passen en kunt u terecht met al uw vragen over uw schoeisel bij één van onze werkschoenspecialisten.


Pas- & Meetcenter

Ons persoonlijk aanmeetteam staat voor u klaar in het Pas- & Meetcenter in Wijchen. Hier kunnen onze schoenspecialisten op afspraak u of uw personeel deskundig schoenen aanmeten en voorzien van persoonlijke informatie over uw werkschoenen. Een van onze schoenexperts staat u persoonlijk te woord om u te adviseren in de keuze van uw werkschoeisel. Met ons magazijn binnen handbereik kunnen wij altijd zorgen dat u aan schoenen geholpen wordt die bij u en uw werkzaamheden passen. U bent van harte welkom!

Werkschoenenwinkel
 • Persoonlijke aanmeting van werkschoenen, klompen of laarzen
 • Deskundig advies voor schoenen en voeten
 • Informatie over het onderhoud van uw werkschoenen
 • Welkom

  U kunt iedere werkdag een afspraak maken
  tussen 8:30 / 12:30u en 13:00 / 16:30u

 • Opmeting

  Een beschikbare schoenspecialist meet uw voeten op

 • Analyse

  Er wordt een deskundige analyse van de voeten gemaakt

 • Passen

  De schoenspecialist past u de schoenen aan die het beste bij uw voeten passen

 • Advies

  U krijgt aanvullend advies over de schoenen en onderhoud

 • Tot ziens!

  U loopt direct met de gekozen werkschoenen de deur uit en zien u graag terug

Bent u in de buurt?

Bel even voor een afspraak met de aanmeetspecialist.

Tel: +31 (0)24 – 8200 929 of klik hier voor een afspraak.

 

U vind ons Pas- & Meetcenter op:

Nieuweweg 172
6603 BT Wijchen, Nederland

 

Het Pas- & Meetcenter is op afspraak voor u geopend op:
Maandag t/m vrijdag
Tussen 8:30 / 12:30u en 13:00 / 16:30u

Werkschoenen Outlet Wijchen

Bij Werkschoenen Outlet Wijchen vindt u honderden werk- en veiligheidsschoenen met korting tot wel 60%! Dé plek in regio Wijchen/Nijmegen als u opzoek bent naar goede werkschoenen voor een lage prijs.

Outlet openingstijden

Werkschoenen Outlet Wijchen is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8:30/12:30u en 13:00/16:30u.
Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon binnenlopen en op uw gemak werkschoenen uitzoeken onder het genot van een kop koffie.

Werkschoenenwinkel work shoes store

Wisselend assortiment merkschoenen

Werkschoenen Outlet Wijchen heeft een wisselend assortiment A-merk werkschoenen voor een Outlet prijs. Hier vindt u goedkope werkschoenen voor heren en dames, S1, S1p, S2 en S3 van hoge kwaliteit. Deze A-merk werkschoenen zijn sterk afgeprijsd omdat de producent bijvoorbeeld een nieuw model heeft uitgebracht. Het assortiment in de Outlet wisselt daarom voortdurend en wordt regelmatig aangevuld of vervangen door andere modellen. Kom daarom nu kijken welke werkschoenen er in de Outlet zijn want OP=OP!

Werkschoenmerken in de Outlet

In de werkschoenen outlet staan onder andere werkschoenmerken van HKS, Emma, FTG, Schütze, Gevavi, Grisport, Elten, Abeba, Bata Industrials, Baak, Gevavi, Cofra en andere roulerende merken.


Gecertificeerde steunzolen

Ook last van voet- of rugklachten op het werk?
Na een werkdag geen energie meer over voor andere dingen?

Veel mensen realiseren zich niet dat veel lichamelijke klachten en vermoeidheid veroorzaakt worden door niet-goed passende werkschoenen. Ook steunzolen zijn hier een essentieel onderdeel van.

Waarom heeft u steunzolen nodig?

Veel van de lichaamsklachten en voetklachten zijn gerelateerd aan de houding op het werk en de stand van het lichaam. Steunzolen kunnen een zeer belangrijke rol spelen bij het oplossen van deze klachten!

Ons team van specialisten weet de juiste vragen te stellen om er achter te komen wat voor uw voeten de beste werkschoenen zijn. Daarnaast kunnen wij deskundig adviseren of u gecertificeerde steunzolen nodig heeft. Wacht niet langer en bel of mail ons direct voor meer informatie of maak een afspraak voor ons Pas- & Meetcenter!

Certificering

De overheid legt sinds 2018 de verantwoordelijkheid van bedrijfsongevallen met niet-gecertificeerde steunzolen bij de werkgever neer. Het is dus van groot belang dat u ook in uw werkschoenen gecertificeerde steunzolen draagt.

Steunzolen uit uw vrijetijdsschoenen kunt u niet gebruiken voor uw werkschoenen!

Steunzolen uit uw normale schoenen zijn niet gecertificeerd. Daarom kunt u deze niet gebruiken in uw werkschoenen. Onze specialisten kunnen u bij het aanmeten van persoonlijke veiligheidsschoenen ook helpen aan gecertificeerde steunzolen voor uw schoenen.


Werkschoenenwinkel Wijchen vind u op Nieuweweg 172, 6603 BT in Wijchen.