✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

ESD schoenen

Filter

ESD schoenen

ESD schoenen antistatisch werkschoenen

ESD schoenen worden gebruikt wanneer in de werkomgeving met producten gewerkt kunnen worden waarbij risico is van statische vonkoverslag. Denk hierbij aan fragiele elektronische producten die door een statische lading beschadigd kunnen worden. Of bij statische ontlading met ontvlambare of explosieve producten. ESD valt binnen de antistatische richtlijnen van beroeps en veiligheidsschoenen. ESD staat voor Electro Static Discharge en betekent simpelweg dat de schoenen geleidend zijn en je jezelf ontlaad wanneer er statische lading ontstaat. Omdat je meestal in contact met de grond bent, is in deze werkomgeving het makkelijkst om dit soort schoenen te dragen zodat er geleiding via de grond ontstaat.

ESD schoenen heren

De meest voorkomende modellen zijn ESD schoenen heren. In ons assortiment tref je dan ook een groot aantal modellen voor heren aan. De meeste fabrikanten produceren een deel of een groot deel van hun assortiment met ESD certificering. Hierdoor ben je in deze beroepsgroepen waar je dit nodig hebt niet beperkt tot een klein assortiment. Het merendeel ESD schoenen bestaat dan ook uit heren modellen. Uiteraard zijn er ook ESD schoenen voor dames verkrijgbaar.

ESD werkschoenen

ESD werkschoenen zijn meestal voorzien van een veiligheidsneus met daarnaast mogelijk een zoolplaatbescherming. Er zijn modellen in diverse veiligheidsclassificaties beschikbaar zoals bijvoorbeeld ESD s3 schoenen. Deze hebben een veiligheidsneus en antipenetratie zoolplaat. Vaak worden deze gebruikt door elektrotechnische installateurs en aanverwante beroepen. ESD werkschoenen beschermen jou en het product dan niet alleen tegen elektrostatische ontladingen maar direct ook tegen vallende voorwerpen of scherpe voorwerpen die op de grond liggen. ESD veiligheidsschoenen hebben altijd een geel merkteken waaraan je direct kunt zien dat het om ESD veilige schoenen gaat.

ESD schoenen kopen

ESD schoenen koop je bij ARBO Safety Shoes. Wij hebben een zeer groot assortiment schoenen die voldoet aan de gestelde eisen. Of je nu een hoog of laag model, S1p of S3, voor dames of heren zoekt, wij hebben hem in ons assortiment. Er zijn diverse pasvormen en leesten beschikbaar waardoor wij altijd de prefect passende schoen voor je hebben. Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Wil je liever werkschoenen passen? Dat kan in onze fysieke werkschoenenwinkel in Wijchen.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: