✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Sokken

Filter

Sokken en werkschoensokken

Sokken zijn van groot belang voor het comfort bij het dragen van schoenen en werkschoenen. Werkschoensokken zorgen voor isolatie van de voeten. Ze houden de voeten warm of juist koel. Het is belangrijk dat de voeten op de juiste temperatuur blijven, want sokken en schoenen worden vaak langdurig per dag gedragen.

Bamboesokken

Bamboesokken zijn grotendeels gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal. Hierdoor zijn de sokken zeer zacht en comfortabel en blijft sterkte behouden. In ons assortiment vind u hoge kwaliteit bamboesokken van Stapp. Deze bamboosokken hebben een antibacteriële werking zeer geschikt voor zweetvoeten.

  • Antizweet
  • Antibacterieel, natuurlijke antibacteriële werking tegen stinkende zweetvoeten
  • Neemt 4x meer vocht op dan katoen
  • Hypoallergeen
  • Uitermate geschikt tegen voetschimmel

Werkschoensokken

Werkschoensokken zijn grotendeels gemaakt van kunststof en katoen, wat een goede isolerende werking heeft. Hierdoor blijven de voeten lekker warm in de werkschoenen en zitten deze comfortabel. Dit maakt werkschoensokken comfortabel, zeker bij koude temperaturen.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: