Werkschoenen S1

Filter

Werkschoenen S1

S1 werkschoenen worden tegenwoordig steeds minder vaak gebruikt. Dit komt doordat een hogere beschermingsclassificatie steeds makkelijker in het productieproces past en daardoor de schoenen niet veel duurder zijn. S1 veiligheidsschoenen zijn werkschoenen met een veiligheidsneus. Deze veiligheidsneus kan van staal, aluminium of kunststof zijn. Vaak zien we dat er dan toch voor staal gekozen wordt. Verder hebben S1 schoenen altijd een gesloten hiel en is de zool uitgevoerd met een hakdemping om de schokken op te vangen. Tevens zijn ze antistatisch om elektroschokjes te beperken. Wanneer je lichte werkzaamheden uitvoert en je last van zweetvoeten hebt, kun je het beste S1 werkschoenen aanschaffen omdat deze vaak beter ademen dan een werkschoen van hogere classificatie.

Werkschoenen S1
Geschikt voor natte werkomstandigheden Nee
Beschermd tegen vallende voorwerpen Ja
Beschermd tegen penetratie vanuit de zool Nee
Beschermd tegen scherpe voorwerpen Nee
Geschikt voor zwaardere algemene werkomstandigheden Nee

Dames of heren

Er zijn werkschoenen S1 voor heren en dames. De normeringsclassificatie heeft niets te maken met de leesten die er beschikbaar zijn. Vaak zie je wel dat er meer werkschoenen S1 voor dames zijn in verhouding tot heren. Dit komt omdat dames vaak lichtere beroepen uitvoeren waar S1 veiligheidsschoenen voldoende bescherming geven. Denk hierbij aan beroepen in zorg en welzijn, logistiek en in keukens.

Werkschoenen S1 kopen?

Werkschoenen S1 kopen doe je gemakkelijk en snel op onze website. Ons assortiment S1 veiligheidsschoenen zijn allemaal gecertificeerd volgens de EN20345. Daardoor ben je gegarandeerd dat je schoenen aanschaft die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Wij hebben de lichtgewicht S1 veiligheidsschoenen beschikbaar vanaf maat 36 tot en met 42 in hoge en lage uitvoeringen. Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt.

You've just added this product to the cart: