✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Klompen

Filter

Klompen

Klompen

Bij het woord klompen denken veel mensen aan de traditionele houten klomp. Gelukkig is er in de klompenwereld veel veranderd qua materiaal, pasvorm en certificering waardoor ze véél meer comfort bieden.

Tegenwoordig worden ze gemaakt van leder en rubber en zijn grofweg onder te verdelen in veiligheidsklompen, beroepsklompen. en medische klompen.

Comfortabel en populair

De klomp dankt zijn populariteit aan de mate van comfort en gebruiksgemak. Je stapt er makkelijk in en ze hebben een prettige aansluiting om de voeten. Daarom worden ze zowel op het werk als in de vrije tijd of in de tuin veel gedragen.

Kwaliteitsklompen

Ons hoofdassortiment biedt uitsluitend kwaliteitsklompen met goede pasvorm. Werkklompen zijn zeer geschikt in ziekenhuizen, in de zorg, voor chauffeurs in de transportsector, de levensmiddelenindustrie en de agrarische sector. Naast onbeveiligde- en medische klompen heeft ARBO Safety Shoes natuurlijk ook veiligheidsklompen en werkklompen met stalen neus in ons assortiment.

Klompen kopen?

Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Wil je liever klompen passen? Dat kan in onze fysieke werkschoenenwinkel in Wijchen.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: