Medische klompen

Medische klompen

Medische klompen worden gebruikt in de gehele zorgsector en zijn bij uitstek geschikt voor ziekenhuizen waar hygiëne van groot belang is. Schoeisel wat op deze afdelingen gebruikt wordt, dient regelmatig gewassen te worden op een hoge temperatuur om bacteriën te doden. Klompen zijn hier bij uitstek voor geschikt. Medische klompen zijn bij voorkeur wasbaar, antibacterieel, makkelijk aan en uit te trekken en antistatisch. Ons klompenassortiment is erop geselecteerd om aan de hoogst mogelijke hygiënestandaard te voldoen. Door de selectie van rubber, EVA en PU materialen zijn deze klompen vaak licht van gewicht, comfortabel en makkelijk schoon te maken.

Medische klompen voor ziekenhuizen 

Medische klompen zijn vaak in ziekenhuizen gedragen. Onder andere door verpleegkundigen, mensen op de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) en door artsen in de operatiekamer (OK). Ze zijn vaak makkelijk aan en uit te trekken. Hierdoor kan er ook snel gewisseld worden tussen afdelingen indien er met kleuren gewerkt wordt. Daarnaast lopen onze modellen zeer comfortabel waardoor je ze prima een werkdag kunt dragen zonder vermoeide voeten.

Medische klompen kopen?

Medische klompen kopen doe je bij ARBO Safety Shoes. Wij hebben een ruim assortiment voor dames en heren in diverse modellen en kleuren. Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt.

You've just added this product to the cart: