✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Medische klompen

Filter

Medische klompen

Medische klompen worden gebruikt in de gehele zorgsector en zijn bij uitstek geschikt voor ziekenhuizen waar hygiëne van groot belang is. Schoeisel wat op deze afdelingen gebruikt wordt, dient regelmatig gewassen te worden op een hoge temperatuur om bacteriën te doden. Klompen zijn hier bij uitstek voor geschikt. Medische klompen zijn bij voorkeur wasbaar, antibacterieel, makkelijk aan en uit te trekken en antistatisch. Ons klompenassortiment is erop geselecteerd om aan de hoogst mogelijke hygiënestandaard te voldoen. Door de selectie van rubber, EVA en PU materialen zijn deze klompen vaak licht van gewicht, comfortabel en makkelijk schoon te maken.

Medische klompen voor ziekenhuizen 

Medische klompen zijn vaak in ziekenhuizen gedragen. Onder andere door verpleegkundigen, mensen op de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) en door artsen in de operatiekamer. Ze zijn vaak makkelijk aan en uit te trekken. Hierdoor kan er ook snel gewisseld worden tussen afdelingen indien er met kleuren gewerkt wordt. Daarnaast lopen onze modellen zeer comfortabel waardoor je ze prima een werkdag kunt dragen zonder vermoeide voeten.

OK klompen

OK klompen worden gebruikt op de operatiekamer. Doordat deze vies kunnen worden, moeten ze makkelijk schoon te maken zijn. Veel gebruikte middelen zijn alcohol of een mengsel met waterstofperoxide om antibacterieel schoon te maken. Daarnaast zijn diverse OK klompen wasbaar in de wasmachine. Dit kan in een speciale waszak op 30 graden of zelfs tot 90 graden. Hiermee zijn deze OK klompen dan ook direct antibacterieel.

Goedkope medische klompen

Goedkope medische klompen koop je bij ons. Wij hebben diverse modellen en soorten voor dames en heren tegen een gunstige prijs. Je ziet al snel dat dit soort klompen vrij duur wordt wanneer ze wasbaar/antibacterieel moeten zijn maar dat hoeft niet altijd. Wij hebben ook een keer in de zoveel tijd medische klompen sale. Dat zijn nieuwe klompen tegen een goedkope prijs. Deze goedkope medische klompen zijn dan vaak van een ouder model met kleuren die niet meer in zijn.

Medische klompen online kopen?

Medische klompen kopen doe je bij ARBO Safety Shoes. Wij hebben een ruim assortiment voor dames en heren in diverse modellen en kleuren. Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Wil je liever klompen passen? Dat kan in onze fysieke werkschoenenwinkel in Wijchen.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: