✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Sportieve werkschoenen

Filter

Sportieve werkschoenen

Sportieve werkschoenen zijn minder oubollig en hebben vaak een snellere, flitsende look. Sportieve werkschoenen zijn er zowel voor dames als voor heren in diverse modellen en uitvoeringen. Vaak zie je dat deze modellen hun uiterlijk lenen vanuit de sportwereld. Een voorbeeldmerk hiervan zijn Puma werkschoenen. Deze modellen zijn vaak gemaakt van lichtgewicht materialen. Deze technieken komen vaak ook weer vanuit de sportwereld. Denk daarbij aan knit-wear, cordura en andere technische materialen.

Sportieve veiligheidsschoenen voor dames en heren

Sportieve veiligheidsschoenen zijn er voor zowel dames als heren. Werk jij in een omgeving waar robuustheid en zware bescherming niet noodzakelijk is dan kun je al snel kiezen voor een sportief karakter. Voor dames en heren zijn er hoge en lage sportieve modellen beschikbaar zodat je geen concessies hoeft de doen aan de veiligheid. Sportieve werkschoenen zijn vaak voorzien van een stalen neus. Hierdoor ben je goed beschermd en door de strakke lijnen zien ze er toch sportief uit. Een stalen neus kan vaak kleiner geproduceerd worden waardoor je geen lomp karakter krijgt.

Sportieve werkschoenen kopen

Sportieve werkschoenen koop je bij ARBO Safety Shoes. Of je nu op zoek bent naar een S3 of een lichtgewicht model, wij hebben hem in ons assortiment. Er zijn diverse pasvormen en leesten beschikbaar waardoor wij altijd de prefect passende schoen voor je hebben. Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Wil je liever werkschoenen passen? Dat kan in onze fysieke werkschoenenwinkel in Wijchen.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: