• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Over ARBOSS

   ARBOSS (ARBO Safety Shoes) verzorgd als werkschoenenspecialist sinds 2000 werkschoenen en veiligheidsschoenen waarbij de behoeften van de klant centraal staat.

   Werkschoenen­specialist

   Met ons team van werkschoenspecialisten, een groot assortiment in onze werkschoenenwinkel in Wijchen en uitmuntende services zoals De Pasbus, voorzien wij onze klanten van de juiste bedrijfsschoenen. Dit noemen wij “Ontzorgen” en staat al vanaf dag 1 bij ons centraal. Van particulier tot grote zakelijke afnemers. Onze flexibele en dynamische werkwijze maakt dat wij u kunnen voorzien van de juiste werkschoen. Zonder zorgen.

   Missie en visie

   Wij zorgen ervoor dat de dragers van onze werk­schoenen veilig, comfortabel en zorgeloos kunnen lopen. Dit is onze missie en visie en daar staat ARBO Safety Shoes voor. Wij weten door ervaring een goede werkvloer risico­inventarisatie te maken zodat onze schoen­adviseurs u het beste kunnen adviseren over de benodigde veiligheids­schoenen.

   Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedereen op de markt bedienen, van winkelier tot eind­gebruiker. Natuurlijk met de hoogst mogelijke kwaliteit voor een betaal­bare prijs. Zo behouden wij een concurrerende positie in de markt en houden wij trends, nieuwe technologie en keur­merken nauwlettend in de gaten om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

   Omdat service en klantvriendelijkheid altijd hoog in het vaandel staan bij ons, zult u zich geen zorgen meer hoeven maken over het faciliteren van bedrijfs­schoenen voor u en uw personeel of het assortiment schoenen dat u aanbiedt. Eenmaal met ons contact gehad, weet u precies wat wij extra doen om u maximaal te ontzorgen.

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »