✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Medische schoenen

Filter

Medische schoenen

Medische schoenen worden vaak gedragen in het ziekenhuis of in de zorg. Deze schoenen zijn voornamelijk gemaakt om veel kilometers te lopen. Daarnaast moeten ze makkelijk schoon te maken zijn of zelfs wasbaar.

Medische schoenen heb je in diverse uitvoeringen zoals schoenen klompen, slippers of sandalen. Meestal zie je witte medische schoenen omdat je dan snel kunt zien of je schoenen vies zijn en daarnaast is de kleding in deze sectoren meestal wit.

Medische schoenen dames

Medische schoenen voor dames zijn speciaal gemaakt op een damesleest. Vaak zijn ze wat smaller en natuurlijk in kleinere maten verkrijgbaar. Meestal beginnen deze mij maat 35 of 36.

Ziekenhuis schoenen

Ziekenhuis schoenen zijn over het algemeen gelijk aan medische schoenen. Echter zijn er ook afdelingen die andere eisen stellen aan het schoeisel. Er wordt vaak met kleurcoderingen gewerkt zodat je in bijvoorbeeld schone en vieze ruimtes geen kruisbesmetting krijgt. Ziekenhuis schoenen zijn er ook in diverse modellen en uitvoeringen voor dames en heren.

Medische schoenen kopen?

Medische schoenen koop je bij ARBO Safety Shoes. Wij hebben een ruim assortiment voor dames en heren in diverse modellen en kleuren. Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Wil je liever werkschoenen passen? Dat kan in onze fysieke werkschoenenwinkel in Wijchen.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: