✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Veiligheidsklompen

Filter

Veiligheidsklompen

Veiligheidsklompen en werkklompen (S2) beschermen de tenen door middel van stalen neus of veiligheidsneus. Hierdoor zijn je voeten goed beschermd tegen risico’s op teenblessures van zware voorwerpen. S3 klompen zijn voorzien van een antipenetratiezool. Deze beschermd de voeten tegen perforatie van scherpe voorwerpen zoals spijkers of glas.

Veiligheidsklompen en werkklompen zijn net als beroepsklompen voorzien van goede antislip zodat je ook in vochtige omstandigheden veilig kunt lopen.

Werkklompen voor dames en heren

Alle klompen in onze collectie zijn geschikt voor dames en heren. Bij beroepsklompen en medische klompen is er meer diversiteit te vinden in klompen wat betreft opdruk en (vrolijke) patronen, maar de pasvorm en comfort zijn unisex. In het werkveld waarin werkklompen met stalen neus worden gebruikt staat veiligheid voorop en is een print minder gebruikelijk.

S2 en S3 veiligheidsklompen zijn altijd voorzien van een gesloten hak wat een voorwaarde is voor deze normering. Lees hier uitgebreide informatie over de diverse S-normeringen.

Veiligheidsklompen online kopen?

Veiligheidsklompen kopen doe je bij ARBO Safety Shoes. In ons assortiment hebben wij klompen voor dames en heren. Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Wil je liever klompen passen? Dat kan in onze fysieke werkschoenenwinkel in Wijchen.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: