✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Werkschoenen S3

Filter

Werkschoenen S3

Werkschoenen S3 zijn de meest verkochte werkschoenen van Nederland. Deze bieden je voeten optimale bescherming in alle voorkomende omstandigheden. Door de veiligheidsneus en anti-penetratie tussenzool ben je volledig beschermd tegen vallende voorwerpen maar ook scherpe voorwerpen die op de grond kunnen liggen. Daarnaast zijn veiligheidsschoenen S3 waterafstotend wat ervoor zorgt dat je tijdens je werk geen natte voeten krijgt. Ook zijn werkschoenen S3 voorzien van een grover profiel. Hierdoor heb je een betere antislip en dus meer grip bij oneffen terrein. Hierdoor zie je vrijwel altijd dat deze werkschoenen gedragen worden in de bouw, metaal en andere zwaardere industrieën. Weet je niet zeker welke classificatie je nodig hebt? Kies dan voor S3 veiligheidsschoenen want dan heb je altijd de optimale bescherming.

Werkschoenen S3
Geschikt voor natte werkomstandighedenJa
Beschermd tegen vallende voorwerpenJa
Beschermd tegen penetratie vanuit de zoolJa
Beschermd tegen scherpe voorwerpenJa
Geschikt voor zwaardere algemene werkomstandighedenJa

Dames of heren werkschoenen S3

Er zijn zowel S3 werkschoenen voor dames als werkschoenen S3 voor heren beschikbaar. Aangezien dit het hoogste beschermingniveau is, kiezen producenten vaak om in hun assortiment een uitgebreid aanbod aan S3 schoenen te produceren. De technieken en gebruikte materialen zijn tegenwoordig van zo’n kwaliteit dat het niet meer de belemmeringen van vroeger oplevert. Zo kan een producent lichtgewicht én stevige veiligheidsschoenen voor  dames en heren produceren.

Werkschoenen S3 kopen?

Werkschoenen S3 kopen doe je gemakkelijk en snel op onze website. Ons assortiment S3 veiligheidsschoenen zijn allemaal gecertificeerd volgens de EN20345 normering. Daardoor ben je gegarandeerd dat je schoenen aanschaft die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Wij hebben lichtgewicht veiligheidsschoenen S3 beschikbaar vanaf maat 35 tot en met 50 in hoge en lage uitvoeringen. Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Wil je liever werkschoenen passen? Dat kan in onze fysieke werkschoenenwinkel in Wijchen.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: