Werkschoenen S3

Filter

Werkschoenen S3

Werkschoenen S3 zijn de meest verkochte werkschoenen van Nederland. Deze bieden je voeten optimale bescherming in alle voorkomende omstandigheden. Door de veiligheidsneus en anti-penetratie tussenzool ben je volledig beschermd tegen vallende voorwerpen maar ook scherpe voorwerpen die op de grond kunnen liggen. Daarnaast zijn veiligheidsschoenen S3 waterafstotend wat ervoor zorgt dat je tijdens je werk geen natte voeten krijgt. Ook zijn werkschoenen S3 voorzien van een grover profiel. Hierdoor heb je een betere antislip en dus meer grip bij oneffen terrein. Hierdoor zie je vrijwel altijd dat deze werkschoenen gedragen worden in de bouw, metaal en andere zwaardere industrieën. Weet je niet zeker welke classificatie je nodig hebt? Kies dan voor S3 veiligheidsschoenen want dan heb je altijd de optimale bescherming.

Werkschoenen S3
Geschikt voor natte werkomstandigheden Ja
Beschermd tegen vallende voorwerpen Ja
Beschermd tegen penetratie vanuit de zool Ja
Beschermd tegen scherpe voorwerpen Ja
Geschikt voor zwaardere algemene werkomstandigheden Ja

Dames of heren

Werkschoenen S3 zijn zowel voor dames als heren beschikbaar. Aangezien dit het hoogste beschermingniveau is, kiezen producenten vaak om in hun assortiment een uitgebreid aanbod aan S3 schoenen te produceren. De technieken en gebruikte materialen zijn tegenwoordig van zo’n kwaliteit dat het niet meer de belemmeringen van vroeger oplevert. Zo kan een producent lichtgewicht én stevige veiligheidsschoenen voor  dames en heren produceren.

Werkschoenen S3 kopen?

Werkschoenen S3 kopen doe je gemakkelijk en snel op onze website. Ons assortiment S3 veiligheidsschoenen zijn allemaal gecertificeerd volgens de EN20345. Daardoor ben je gegarandeerd dat je schoenen aanschaft die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Wij hebben lichtgewicht veiligheidsschoenen S3 beschikbaar vanaf maat 35 tot en met 50 in hoge en lage uitvoeringen. Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt.

You've just added this product to the cart: