✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Werkschoenen heren

Filter

Werkschoenen heren

De meeste werkschoenen worden gedragen door heren. Daardoor is er veel diversiteit in de modellen en classificaties. Heren werkschoenen zijn gemaakt op een herenleest. Deze zijn vaak breder alhoewel er ook werkschoenen zijn voor smalle voeten. De breedte wordt bepaald door diverse factoren. Als eerste door de breedte van de leest. Dan bepaalt de balomvang ook een beetje hoe breed de schoenen voelen. En als laatste wat voor type veiligheidsneus er in de heren werkschoenen zitten. Deze bepaalt namelijk hoeveel teenruimte er aanwezig is. In het verlengde van de veiligheidsneus loopt een schoen dan juist breder of smaller weg.

Ook voor heren zijn er diverse type veiligheidsschoenen. Denk hierbij aan hoge werkschoenen of lage werkschoenen maar ook sandalen of instappers voor heren.

Werkschoenen S3 heren

S3 werkschoenen zijn de meest gekochte werkschoenen voor heren. Dit komt omdat deze de meeste bescherming bieden bij diverse soorten werkzaamheden. Deze bevatten namelijk een verharde neus en een anti-perforatie tussenzool die gemaakt is van staal of kunststof. Daarnaast zijn S3 heren werkschoenen waterafstotend wat de gehele werkdag zorgt voor droge voeten. Ook zie je vaak dat dit type een extra bescherming heeft op de neus, een zogenoemde kruipneus of stootneus. Deze zorgt ervoor dat je bij kruipwerkzaamheden de veiligheidsschoen niet beschadigd waardoor de veiligheidsneus eruit zou kunnen vallen. Daarnaast is het optisch ook niet mooi.

Werkschoenen heren kopen?

Werkschoenen voor heren koop je eenvoudig bij ons. Onze collectie heren veiligheidsschoenen bestaat uit diverse modellen, kleuren en veiligheidsklassen. Ook hebben wij lichtgewicht heren werkschoenen met stalen neus die ervoor zorgen dat je veilig maar toch comfortabel kunt lopen. Je vindt bij ons hoge heren werkschoenen maar ook lage werkschoenen voor heren. Werk jij nu in een omgeving waar witte werkschoenen verplicht zijn, dan hebben wij deze zelfs ook in onze uitgebreide collectie werkschoenen voor heren.
Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Wil je liever werkschoenen passen? Dat kan in onze fysieke werkschoenenwinkel in Wijchen.

Heren werkschoenen assortiment

Wij hebben heren werkschoenen in de collectie van de merken:

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: