Lage werkschoenen

Filter

Lage werkschoenen

Lage werkschoenen worden veel gebruikt bij werkzaamheden waarbij je moet knielen of door je hurken gaat. Hierbij vormt een lage schoen geen belemmering en heeft je enkel en geen weerstand. Daarnaast kan een lage schoen beter ademen. Hierdoor heb je minder last van warme voeten. Wanneer je bewegingsvrijheid op prijs stelt, kies je voor een laag model. Ook zijn lage werkschoenen vaak lichter van gewicht. Dit komt omdat er minder materiaal nodig is om de schoen te maken.

Lage dames werkschoenen

In ons assortiment hebben wij diverse modellen lage werkschoenen voor dames. Hier bieden wij de beste kwaliteit van diverse merken. Ook zijn er diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Deze range bestaat voornamelijk uit S1p en S3 modellen maar we hebben ook S1 en S2 modellen beschikbaar.

Lage heren werkschoenen

Lage werkschoenen voor heren zijn er in diverse uitvoeringen en normeringen. Wij hebben diverse merken, pasvormen en leesten waardoor er altijd een perfect passende schoen beschikbaar is. Ook hebben we sandalen voor de warme periode of in een verwarmde werkruimte. Deze hebben vaak een makkelijke sluiting van klittenband.

Lage werkschoenen kopen?

Lage werkschoenen kopen doe je bij ARBO Safety Shoes. In ons gevarieerde assortiment voor dames en heren is er altijd keuze. Of je nu op zoek bent naar een robuuste stevige schoen voor in de bouw of voor een comfortabel laag model in het magazijn, bij ons heb je de juiste keuze. Bestel snel en eenvoudig in onze webshop. Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt.

You've just added this product to the cart: