✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Beroepsklompen

Filter

Beroepsklompen

Beroepsklompen zijn comfortabel, hebben een goede pasvorm en zijn voorzien van een zool met antislip. Antislipwaarde wordt aangeduid met OB, O1, O2 of O4 normering. Deze klompen zijn lichtgewicht omdat ze geen extra neusbeveiliging of stalen neus hebben. Deze klompen zijn geschikt voor dames en heren en verkrijgbaar als makkelijke instapper (muil) of voorzien van gesloten hak (klomp).

Medische klompen voor in de zorg

Omdat beroepsklompen zeer geschikt zijn voor ziekenhuizen en in de zorg worden ze daarom ook wel medische klompen genoemd. Medisch klompen voldoen aan hoge standaarden die zorginstellingen hanteren.

Zweedse en Deense klompen

Zweedse- en Deense beroepsklompen worden graag gedragen door chauffeurs in de transportsector, personeel in de levensmiddelenindustrie en werkers in de agrarische sector. Dit model klomp is ook beschikbaar in de veilige S2 of S3-versie als veiligheidsklompen.

Beroepsklompen (online) kopen?

Beroepsklompen kopen doe je bij ARBO Safety Shoes. Wij hebben een ruim assortiment voor dames en heren in diverse modellen en kleuren. Je kunt bij ons 24/7 jouw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Wil je liever klompen passen? Dat kan in onze fysieke werkschoenenwinkel in Wijchen.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: