• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Puma 643160 Elevate Knit Black Low S1p werkschoenen

      Voor- en nadelen van dit product

      Volgens onze specialist
      • Aan de onderkant van de schoen vind je onder de voorvoet een rotatiepunt, dit verminderd de weerstand tijdens het lopen.
      • Dankzij het stevige SafetyKnit bovenwerk geniet je van naadloos comfort én bescherming tijdens het werk.
      • Dankzij de energieteruggave van de IdCell in de loopzool ervaar je een uniek comfort tijdens je werkdag.
      • De Puma Elevate Knit heeft een S1p certificering en is daarom alleen geschikt voor werkzaamheden in een droge werkomgeving.

      Productomschrijving

      Als je op zoek bent naar een sportieve werkschoen met het uiterlijk van een sneaker, is de Puma Elevate Knit dé werkschoen voor jou!

      De Puma 643160 Elevate Knit Black Low S1p ESD HRO SRC is een metaalvrije sportieve werkschoen voor heren. Als jij op zoek bent naar een sneaker die je als gecertificeerde werkschoen op de werkvloer mag dragen dan is dit jouw nieuwe schoen! Niet alleen het uiterlijk van deze schoen is sportief maar ook de technologie uit de sportwereld is er in terug te vinden voor optimaal loopcomfort. De Puma Elevate Knit heeft een S1P normering en is hiermee geschikt voor werk in droge werkomstandigheden zoals bijvoorbeeld montagewerk binnen of logistiek werk.

      Het bovenwerk van de Puma Elevate Knit is gemaakt van stevig SafetyKnit wat er voor zorgt dat de schoen naadloos als een sok om je voet zal sluiten. Aan de voorzijde van de neus is een lichte TPU versteviging aangebracht. Deze stootneus zorgt ervoor dat de voorzijde van de schoen wat extra bescherming heeft. Ook aan de achterzijde van de hiel is een deel TPU aangebracht om de vroege slijtage tegen te gaan en je langer plezier hebt van je werkschoenen.

      Aan de binnenzijde van schoen is op de hiel een lichte hielpolstering gestikt om er voor te zorgen dat je de hielvoering niet snel kapot loopt. Om er voor te zorgen dat je je werkdag zo comfortabel mogelijk beleeft is de voering van de Puma Elevate Knit gemaakt van BreathActive voering wat zorgt voor een goede vochtregulatie en een hoog ademend vermogen. De uitneembare EverCushion binnenzool is vochtopnemend en ondersteunend om het plaatje compleet te maken.

      De veiligheidsneus van de Puma Elevate Knit is gemaakt van superlicht kunststof en in de zool zit een flexibele en metaalvrije kevlar zoolplaatbescherming. Dit samen in combinatie met het metaalvrije bovenwerk zorgt er voor dat deze schoen gedagen mag worden in een werkomgeving waar een metaalvrije werkschoen verplicht is. Onder de loopzool zit een RotationPoint verwerkt bij de voorvoet waardoor je makkelijker kunt draaien en er hierdoor minder wrijving ontstaat. In de zool ervaar je dankzij de IdCell een uniek gevoel van demping.

      Is de Puma Elevate Knit met S1P certificering dé werkschoen voor jou? Je kunt deze makkelijk en snel bestellen op de webshop wanneer het jou uit komt, dan zorgen wij voor de rest!

      Wil je de schoenen toch even passen, dan kan dat in onze showroom. Heb je nog vragen over de Puma Elevate Knit Black Low of een van onze andere producten? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten.

      Categorie: Puma werkschoenen

      Specificaties

      Merk
      Puma
      Normering
      S1p
      Leest
      Heren
      Model
      Laag
      Sluiting
      Veter
      Bovenmateriaal
      Textiel
      Voering
      Textiel
      Neusbeveiliging
      Kunststof
      Zoolbeveiliging
      Kunststof
      Zoolmateriaal
      Rubber
      Antislip
      Ja
      Overige specificaties
      Antistatisch, ESD, Metaalvrij
      Kleur
      Zwart
      Gewicht
      575 gram (maat 42)

      Beoordelingen

      5 van 5Gebaseerd op 1 beoordeling(en)
      Schrijf je eigen review
      5 van 5

      Prima, lees goed wat je wens is en dan komt het goed. genoeg keuze!...

      • +Nette schoen
      • +Snel geleverd cq afgehaald
      • -GEEN
      Gepost door: Reinier Van Amerongen op 23 Juni 2022
      Puma 643160 Elevate Knit Black Low S1p werkschoenen
      99,95
      excl. btw
      Puma 643160 Elevate Knit Black Low S1p werkschoenen
      47
      Verwachte levering: 5 - 10 werkdagen
      Toevoegen aan winkelwagen
      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »