• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      ARBOSS - Vrijdag 10 Juni 2022

      Beste werkschoenen van 2022

      Zoek je nieuwe werkschoenen, dan wil je natuurlijk weten wat de allerbeste schoenen zijn! In je zoektocht naar een nieuw paar veiligheidsschoenen kan het aanbod overweldigend zijn omdat er héél veel verschillende modellen werk- en veiligheidsschoenen beschikbaar zijn. Onze werkschoenspecialisten zijn aan de slag gegaan met de vraag; "Wat zijn de beste werkschoenen?". Zij hebben speciaal voor jou de top 10 beste werkschoenen van 2022 op een rijtje gezet!

       

      Top 10 beste werkschoenen van 2022

      Top 10 beste werkschoenen

       

      1. HKS Active 275

      hks-active-275-s3-werkschoenen

       

      De beste allrounder.

      Zoek jij de allerbeste werkschoen voor allround werkzaamheden? Dan is de HKS Active 275 S3 werkschoen het antwoord op je zoektocht! Deze betrouwbare werkschoen heeft de juiste combinatie tussen robuustheid en souplesse.

       

      Het lederen bovenwerk is super sterk maar totaal niet stug. Hierdoor heb je de steun, stevigheid én het comfort wat je van lederen werkschoenen wenst te hebben. Met deze topschoenen zijn jouw werkzaamheden een eitje. Of je nu in de modder staat, als chauffeur werkt of installateur bent, deze schoen biedt wat je nodig hebt.

      Bekijk hier de HKS Active 275.

       

      4/5


      4/5


      4/5

       

       

      2. Puma Airtwist Low

      Puma 644650 Airtwist Black Low S3 werkschoenen

       

      De ‘undercover’ werkschoen.

      Ben jij op zoek naar een werkschoen die er helemaal niet uitziet als een werkschoen? Neem dan eens een kijkje naar de Puma Airtwist. Deze stoere sneaker met zijn sportieve casual look heeft wel degelijk alles wat je nodig hebt op de werkvloer! Daarom behoort dit model in de top 10 werkschoenen van 2022.

       

      De Puma Airtwist is S3 genormeerd dus deze sportieve werkschoen geeft goede bescherming dankzij de veiligheidsneus en de zoolplaatbescherming. Ook kan de Puma Airtwist meer dan prima overweg met een regenbui of een spat water. Deze sportieve werkschoen is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld logistiek werk en lichtere installatiewerkzaamheden.

      Bekijk hier de Puma 644650 Airtwist Low.

       

      4/5


      3/5


      4/5

       

       

      3. HKS RS 275 BOA

      HKS Running Star RS 275 BOA S3 werkschoenen

       

      Weg met die veters!

      Deze innovatieve vetervervanger is het nieuwe gemak. De BOA sluiting zorgt ervoor dat je in een handomdraai de schoenen aan je voeten hebt en klaar bent om te gaan. Klik eenvoudig de sluiting dicht en draai de knop om aan te snoeren. Super makkelijk als je veel in en uit je schoenen moet stappen gedurende je werkdag.

       

      Dus ben je helemaal klaar met veters die in de weg hangen, steeds los gaan of überhaupt het strikken van je veters? Dan is de de revolutionaire BOA sluiting op de HKS RS 275 BOA zeker wat voor jou! Ook zijn deze werkschoenen robuust en sterk wat het geschikt maakt om te dragen in een ietwat grove werkomgeving zoals in de metaaltechniek, logistiek of installatietechniek.

      Bekijk hier de HKS RS 275 BOA.

       

      5/5


      4/5


      4/5

       

       

      4. Elten Sensation XX10

      Elten 769901 Sensation XX10 Mid S3 werkschoenen

       

      Sensationeel comfort voor elke stap.

      Voor de harde werkers die kilometers vreten op werkschoenen is hier dé schoen waar je voeten blij van worden! De Elten Sensation met S3 normering is dankzij de unieke demping in de zool een verademing voor de voeten. Het Infinery materiaal wat in de loopzool verwerkt zit geeft je elke stap opnieuw weer energie terug waardoor je minder snel vermoeide voeten zal krijgen tijdens het werk.

       

      Naast deze innovatieve demping is de Elten Sensation XX10 ook nog eens leuk om te zien dankzij het casual uiterlijk. Wat wil je nog meer?!

      Bekijk hier de Elten Sensation XX10.

       

      5/5


      4/5


      4/5

       

       

      5. Grisport 803L

      Grisport 803l S3 werkschoenen

       

      De best verkochte werkschoen van Nederland.

      In de 10 beste werkschoenen van 2022 vinden we natuurlijk ook de Grisport 803L S3 werkschoen. Dit is de meest verkochte werkschoen in Nederland. Met zijn allround inzetbaarheid is dit een schoen die zeer gewaardeerd wordt voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. De bouw, industrie en installatietechniek zijn sectoren waar je deze schoen veel tegen zal komen.

       

      De Grisport 803L draagt diverse technologieën met zich mee om jouw werkdag comfortabel te doorlopen. Met onder anderen het Support System, een Cambrelle voering, een stevige kruipneus en leder van hoge kwaliteit is dit de schoen waar jij op kan vertrouwen.

      Bekijk hier de Grisport 803L.

       

      3/5


      3/5


      4/5

       

       

      6. Reebok 1081 Flexweave Work

      Reebok Fusion Flexweave Work 1081 S3 werkschoenen

       

      Lopen op wolken.

      Deze superlichte werkschoenen moet je aan hebben gehad om te geloven hoe licht ze zijn. Dankzij het gebruik van de lichtste materialen en nieuwste technieken is deze schoen bij lange na niet meer wat je gewend bent van de traditionele werkschoenen. Wist jij dat deze Reebok S3 werkschoenen slechts 475 gram wegen?!?

       

      Het lichte gewicht in combinatie met de FloatRide Energy in de zool maakt deze werkschoen een lust voor de voet. Deze super sportieve werkschoen kan ook worden ingezet in een werkomgeving waar het dragen van metaalvrije schoenen een must is. Verder is deze schoen geschikt voor het werken in een schone werkomgeving waar je veel moet lopen.

      Bekijk hier de Reebok 1081.

       

      5/5


      3/5


      3/5

       

       

      7. Sixton Corvara

      Sixton Peak Corvara 81087-06 S3 werkschoenen


      Combinatie van lichtgewicht, comfort én stijl.

      De Sixton Peak Corvara werkschoen is een allround inzetbare veiligheidsschoen met een super fijne pasvorm. Voor het oog is dit een mooie combi tussen robuust en degelijk. Het bovenwerk is gemaakt van Nubuck leder wat de schoen niet alleen een mooie uitstraling geeft maar ook nog eens zorgt voor duurzaamheid. De Airplus 3D – Dual Micro ademende voering en de Dynamic Control Technology hielondersteuning geven deze schoen een hoog draagcomfort.

       

      Deze combinaties maken de Sixton Corvara een geliefde schoen op veel verschillende werkvloeren zoals in de bouw, installatietechniek of transport.

      Bekijk hier de Sixton Corvara.

       

      3/5


      3/5


      3/5

       

       

      8. FTG Judo

      FTG Judo S1p werkschoenen

       

      De ideale combinatie.

      De FTG Judo S1p is de perfecte mix in prijs, kwaliteit en comfort. Als je op zoek bent naar een schoen die niet de hoofdprijs kost maar wél comfort en bescherming biedt, dan is dit de werkschoen voor jou!

       

      De FTG Judo is gemaakt van licht en soepel materiaal en heeft een bijzonder fijne afwikkeling tijdens het lopen. Het bovenmateriaal is een combinatie van Mesh materiaal en leder. Dankzij deze combinatie is de schoen super ademend én ondersteunend. Hiermee is deze werkschoen alles wat jij nodig hebt om een prettige werkdag te ervaren. De FTG Judo is goed in te zetten bij lichtere werkzaamheden in een droge werkomgeving zoals logistiek werk of binnen installatiewerkzaamheden.

      Bekijk hier de FTG Judo.

       

      3/5


      3/5


      5/5



      9. Schütze 6413

      Schütze 6413 S3 werkschoenen

       

      Één met je voeten.

      Deze robuuste Schütze 6413 ziet er voor het oog zwaar en lomp uit maar aan de voet merk je hier weinig van terug. Een knap staaltje schoenenkunst! Deze schoen heeft écht alles wat je nodig hebt voor grove werkzaamheden, zonder verlies van uitstekend comfort. Zowel het bovenwerk als de voering en zelfs de uitneembare binnenzool zijn gemaakt van leder van zeer hoge kwaliteit.

       

      Aan de voet ervaar je dat de vorm en materialen van deze schoenen zorgvuldig zijn uitgekozen om een zo goed mogelijke pasvorm te creëren. Deze sterke en robuuste werkschoen is uitermate geschikt voor het zware werk. De Schütze 6413 is super goed in te zetten in de bouw, groenvoorziening of grondwerkzaamheden.
      Bekijk hier de Schütze 6413.

      4/5


      5/5


      5/5

       

       

      10. Lowa Renegade Work 5654

      Lowa 5654 Renegade Work GTX Black Mid S3 werkschoenen

       

      Wandelend je werkdag door.

      De perfecte werkschoen voor wandelend Nederland! Ben jij een echte wandelaar dan ben je vast al bekend met de wandelschoenen van Lowa. Zo nee, dan stellen we je graag even voor aan deze geweldig afgewerkte werkschoen waarmee jij met gemak je werkdag door wandelt.

       

      De Lowa Renegade mag volgens ons ook zeker niet ontbreken in de top 10 werkschoenen. Deze werkschoen geeft geweldige ondersteuning en afwikkeling zoals je van een goede wandelschoen gewend bent maar dan mét de bescherming die nodig is op de werkvloer. De schoenen zijn S3 genormeerd en hebben een Gore-Tex voering. Deze waterdichte voering zorgt er voor dat de Lowa Renegade in de meest natte werkomstandigheden geschikt is om te dragen. Voor beroepen waar je veel moet lopen zoals bijvoorbeeld in de beveiliging is deze werkschoen een ideale keuze.

      Bekijk hier de Lowa Renegade Work 5654.

      4/5


      4/5


      3/5

       

      Zit er niets tussen voor je? Klik dan voor al onze werkschoenen

       

       

      Klik hier voor ons werkschoenenblog overzicht

      Alles wat je moet weten over werkschoenen!

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »