✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Ducati Safety Shoes

Filter

Ducati safety shoes

Ducati safety shoes zijn zeer modern met een stoer uiterlijk. Het design is duidelijk Italiaans waardoor ze er in eerste instantie niet uit zien als werkschoenen. Toch zijn Ducati werkschoenen zeer veilig met een kunststof neus en antipenetratiezool. Hierdoor ben je beschermd tegen vallende voorwerpen maar ook scherpe spijkers die op de grond kunnen liggen. Ducati werkschoenen worden gemaakt in een hypermoderne fabriek met de beste materialen. Ze zijn erg licht van gewicht en zitten zeer aangenaam! Er zijn modellen in een hoge variant en in een lage variant zowel S1p als S3. Zo is er voor bijna iedere beroepsgroep wel een passende schoen.

Ducati werkschoenen kopen

Ducati werkschoenen kopen doe je bij ARBO Safety Shoes. Wij zijn een officiële dealer van Ducati safety shoes en hebben een winkel waar jij jouw Ducati schoenen kunt passen en kopen. Klik hier voor onze openingstijden of maak een afspraak. Je kunt bij ons natuurlijk ook 24/7 jouw Ducati schoenen bestellen op onze online shop en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: