• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      ARBOSS - Donderdag 20 Oktober 2022

      Beste werklaarzen van 2022

      Wij als werkschoenspecialisten bieden je niet alleen de beste veiligheidsschoenen maar óók de beste werklaarzen voor de koude en natte winterdag. In deze blog lees jij welke werklaars jouw musthave is voor dit najaar!

       

      De 5 beste werklaarzen van 2022

      Beste werklaarzen veiligheidslaarzen top 5 arboss.nl

       

      1. HKS Active 800 S / 800 B werklaarzen

      HKS Active 800 S S3 werklaarzen

       

      ‘Jouw trouwe schoen uit de Active serie, maar dan voor de winter!’

      Als je bekend bent met de HKS Active serie, dan is deze stoere laars het verlengstuk van je dagelijkse werkschoenen! Deze unieke laars draagt vele specificaties mee die je in de hele Active serie van HKS terug kan vinden. De Active 800 laars is verkrijgbaar in bruin (HKS Active 800 B) en in zwart (HKS Active 800 S).

       

      Zo is het buitenwerk van de Active 800 gemaakt van sterk en slijtvast leder. Verder is de zool en de kruipneus voor de kenners ook niet nieuw; deze zijn ook te vinden onder bijvoorbeeld Active 275 werkschoenen. De kruipneus gaat vroegtijdige slijtage tegen in grovere werkomstandigheden. De zool bestaat uit PU/PU, wat deze laars licht maar wel duurzaam maakt. Dankzij de stevige lussen aan de zijkanten van de laars trek je ze met gemak aan.

       

      Aan de binnenzijde van deze top laars zit ook nog eens een wollen voering van hoge kwaliteit! Dankzij deze wollen voering hoef je je geen zorgen te maken over koude voeten in de winterdagen.

       

      De Active 800 is ESD. Dit wil zeggen dat hij geschikt is om te dragen in een werkomgeving waar apparaten aanwezig zijn die gevoelig zijn voor elektrische ontlading. Dankzij de S3 normering is deze werklaars waterafstotend. Met de stalen veiligheidsneus en de kevlar zoolplaatbescherming ben jij optimaal beschermd tegen zware en scherpe voorwerpen.

      Bekijk hier de HKS Active 800 S.

       




       

      2. Sixton Peak Montana-23 en Montana-17 OutDry werklaarzen

      Sixton Peak Montana-23 Outdry S3 werklaarzen

       

      De beste waterdichte allround laars voor de koude winterdag.

      Ben je op zoek naar een waterdichte allround laars met een heerlijke wollen voering? Dan is de Sixton Montana OutDry laars jouw partner voor de koude én natte dagen! Het HDry-membraan (voorheen OutDry) maakt deze veiligheidslaars waterdicht. Deze laars met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding staat niet voor niets hoog in de top 5. De Sixton Peak Montana HDry is een toplaars van Italiaanse kwaliteit heeft een fijne pasvorm en goed loopcomfort.

       

      Deze laars heeft een gevet lederen bovenwerk wat de laars duurzaam maakt maar óók comfortabel. Dankzij de voering met lamswol ervaar je een optimale isolatie en vochtregulatie.

       

      Omdat Montana 23 en Montana 17 metaalvrije laarzen zijn, kun je ze dragen in een werkomgeving waar metaalvrij een vereiste is. Daarnaast trekken ze hierdoor geen extra kou aan. In de zool onder de hiel is Stabil Active verwerkt wat er voor zorgt dat de voet een perfecte ondersteuning geeft tijdens het werken.

      Bekijk hier de Sixton Peak Montana-23 OutDry.

       

      Wil je het comfort van deze laars ervaren maar is waterafstotend voldoende? Kijk dan eens naar de zwarte Montana 09, de lichtbruine Montana 07 of de donkerbruine Montana 05.

       




       

      3. Sixton Peak Moena werklaarzen

      Sixton Peak Moena 10300-01 S3 werklaarzen

       

      De allerbeste combinatie van stijl met veiligheid in een werklaars.

      Je zou haast niet zeggen dat dit onder de veiligheidslaarzen valt maar niets is minder waar! De Sixton Peak Moena is een unieke S3 veiligheidslaars met optimale bescherming én looks. Deze wol gevoerde laars heeft een goede isolatie en zit hierdoor heerlijk warm aan de voet in de koude winterdag.

       

      De veiligheidsneus en de zoolplaatbescherming zijn metaalvrij en trekken hiermee geen extra kou aan. Aan de achterzijde van de laars zit Dynamic HC control wat er voor zorgt dat de laars ondersteuning aan de voet geeft en zijwaartse bewegingen van de enkel controleert. Dankzij de S3 normering is de Sixton Moena waterafstotend wat mooi meegenomen is als het buiten regent of sneeuwt.

       

      Het bovenwerk van de Sixton Moena is gemaakt van gevet nubuckleder wat de laars een perfecte combinatie tussen comfort en stevigheid geeft. Wat de Moena nog meer uniek maakt de verstelbare riem met gesp om de wreef van de laars én de ritssluiting aan de zijkant. Dit geeft de laars naast de extra functionaliteit ook nog eens een super stoere uitstraling!

       

      Ook voor dames is deze laars een goede optie, er zijn namelijk ook dames maten beschikbaar!

      Bekijk hier de Sixton Peak Moena.

       




       

      4. NoRisk Crowheart werklaarzen

      No Risk 6674.10 Crowheart S3 werklaarzen

       

      ‘Voor bredere voeten dé nummer 1 laars’

      De NoRisk Crowheart is de oplossing als je op zoek bent naar een robuuste en waterdichte laars voor een bredere voet. Waar de gemiddelde breedtemaat 11 is van de meeste laarzen heeft de Crowheart een breedtemaat 12. Ook op de wreef heeft de Crowheart ten opzichte van andere laarzen meer volume.

       

      Tussen de zool en de loopzool is het Clima Cork System te vinden wat er voor zorgt dat de druk van de voet gelijkmatig verdeeld wordt over de hele zool. Daarnaast werkt het Clima Cork System isolerend in de koudere dagen. Ook de wollen voering houd je voeten in de winterdag warm en comfortabel. Dankzij de Aquatec voering is deze werklaars ook nog eens geheel waterdicht!

       

      De veiligheidsneus van de Crowheart is gemaakt van composiet en de zoolplaatbescherming is kevlar. Hierdoor is deze laars metaalvrij en in te zetten in een werkomgeving waar dit een eis is. De loopzool van de Crowheart bestaat uit PU/PU en geeft hier mee zowel een comfortabele demping als ondersteuning.

      Bekijk hier de NoRisk Crowheart.

       




       

      5. Grisport 70249C werklaarzen

      Grisport 70249C S3 werklaarzen

       

      ‘Robuust, allround en waterdicht. Wat wil je nog meer?!’

      De Grisport 70249C is super allround inzetbaar, van grof werk tot lichtere werkzaamheden. Met deze laars kun je alle kanten uit!

       

      Deze stoere laars heeft een stevig lederen buitenwerk wat prima tegen een stootje kan. De loopzool van de Grisport 72401C is gemaakt van Pu/Nitril wat een goede combinatie is tussen slijtvastheid en loopcomfort. Ook zit er aan de voorzijde een stootneus om vroegtijdige slijtage te voorkomen.

       

      De unieke geperforeerde stalen neus zorgt dat er zelf onder de stalen neus een goede vochtregulatie is. Dankzij de kevlar zoolplaatbescherming ben je ook beschermd voor scherpe voorwerpen onder de voet. Waar de meeste laarzen in de collectie een winterse wollen voering hebben, zijn deze laarzen gevoerd met een vochtregulerende Sympatex voering. Hiermee zijn de Grisport 70249C laarzen een perfecte keuze als je ze ook na het winterseizoen graag werklaarzen draagt.

       

      Ook voor de regenachtige dagen zit je met deze laars meer dan goed dankzij de waterdichte Sympatex voering. Om het comfort te verhogen vind je aan de achterzijde het welbekende Support System. Het Support System op de hiel zorgt ervoor dat je rondom de hiel de juiste ondersteuning en bescherming ervaart tijdens het dragen.

      Bekijk hier de Grisport 70249C.

       




       

      Klik hier voor ons werkschoenenblog overzicht

      Alles wat je moet weten over werkschoenen!

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »