✅ Op werkdagen voor 16:00u, vandaag verzonden     ✅ Achteraf betalen     ✅ Gratis retour (NL)     ✅ Klantbeoordeling 4.5/5     ✅ Fysieke Werkschoenenwinkel

Puma

Filter

Puma werkschoenen

Puma werkschoenen

Puma werkschoenen zijn niet meer weg te denken uit de schoenenwereld. Sportieve mooie schoenen met goede looks. Ze zijn vaak gemaakt van zeer innovatieve materialen. Door deze materialen zijn ze ook vaak licht van gewicht en dat maken deze werkschoenen vaak zeer geschikt om dagelijks vele kilometers te lopen. Puma werkschoenen zijn er in het hoog en laag. Vaak zijn de Puma safety shoes ESD wat ze geschikt maakt voor elektrostatische werkomstandigheden.

Puma werkschoenen S3

Puma werkschoenen S3 zijn van de hoogste veiligheidsclassificatie. Met een veiligheidsneus en zoolplaatbescherming ben jij verzekerd van een dag veilig werken. In de Puma S3 werkschoenen zitten vaak kunststof veiligheidsneuzen- en antipenetratie zool waardoor ze ook nog eens lichter van gewicht zijn. Puma S3 werkschoenen zijn waterafstotend en hebben een grover loopprofiel wat ervoor zorgt dat je minder snel uitglijd. Veiligheidsschoenen Puma S3 zijn er voor dames en heren in zowel hoge als lage modellen.

Puma S1p

Puma s1p werkschoenen zijn ook voorzien van een veiligheidsneus en antipenetratiezool. Echter zijn de schoenen enkel geschikt voor werkzaamheden in droge omstandigheden omdat deze niet waterafstotend zijn. Je ziet dan ook dat de Puma s1p modellen vaak gebruikt worden in de logistiek of andere sectoren in binnenwerkzaamheden.

Puma werkschoenen dames

Puma werkschoenen zijn er ook voor dames. Veelal met een echte damesleest die beduidend smaller zijn dan de heren of unisex leest. Hierdoor hebben Puma veiligheidsschoenen voor dames een betere pasvorm waardoor de schoenen beter aansluiten en niet als te breed ervaren worden. Door de smallere leest zijn ze ook nog eens een stuk eleganter.

Veiligheidsschoenen Puma heren

Veiligheidsschoenen Puma voor heren zijn er in diverse modellen, zowel hoog als laag voor diverse beroepen. De maten lopen meestal van 39 t/m 47 of 48 waardoor deze veiligheidsschoenen voor de meeste heren geschikt zijn. Ze worden als zeer prettig ervaren door de goede pasvorm en de demping in de zolen. Hierbij wordt vaak gebruikt gemaakt van EVA materiaal voor een comfortabele demping.

Puma werkschoenen kopen

Puma werkschoenen kopen doe je bij ARBO Safety Shoes. Wij zijn een officiële dealer van Puma werkschoenen en hebben een winkel waar jij jouw Puma safety shoes kunt passen en kopen. Klik hier voor onze openingstijden of maak een afspraak. Je kunt bij ons natuurlijk ook 24/7 jouw Puma schoenen bestellen op onze online shop en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt.

Je hebt dit product aan de winkelmand toegevoegd.: